[JAVNI POZIV] Za žene poduzetnice

Program EmpoWomen predstavlja svoj prvi javni poziv za žene poduzetnice koje vode deep tech start-upove u zemljama EU-a koje su trenutno manje zastupljene.

EmpoWOMEN je suradnička inicijativa koju predvodi Sploro u partnerstvu s Tech UkraineStartup Wise Guys i Business Angels Europe. Cilj joj je prevladati prepreke s kojima se žene suočavaju u području istraživanja i inovacija kako bi se poboljšala jednakost u deep tech poduzetništvu. Posvećena stvaranju značajne promjene nudi ekskluzivan program za rast tvrtki koje vode žene u zemljama koje su trenutno manje zastupljene.

Odabrane tvrtke imat će pristup šestomjesečnom programu podrške i vrhunskim mentorima, ekskluzivnom programu spremnosti za ulaganje s poslovnim anđelima, vaučerima za različita događanja te financijskoj potpori do 45.000 eura bespovratnih sredstava

Poziv je otvoren 8. siječnja 2024. godine, a rok za prijavu završava 8. ožujka 2024.

Informacije o postupku prijave i ostale detalje možete pronaći u smjernicama za prijavitelje na poveznici: https://empowomen.eu/wp-content/themes/expowomen/assets/files/guide-for-applicants.pdf.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pročitaj više