POZIV – Pametni gradovi – izvedivi koncept sadašnjosti ili samo san o budućnosti?

Smart RI će od 16. do 18. svibnja 2022. godine sudjelovati na Smart City Summit-a u Šibeniku.

Smart City Summit zamišljen je da kroz potpuno prožimanje predavanja i radionica, stvarnih primjera iznesenih kroz Smart City iskustvo, međusobno mentorstvo, te networking  pruži sudionicima tri dana “doživljaja”, te pomogne u rješavanju nedoumice: “Jesu li pametni gradovi zaista pametni?”

Smart RI će se na Summitu predstaviti sa smart city pričom “Suradnjom do uspostave pametnog grada” na kojoj ćemo predstaviti Centar kompetencija za pametne gradove i partnerstvo u inovacijskom klasteru koji povezuje gospodarske subjekte i istraživačke institucije na projektima istraživanja i razvoja u pametnim gradovima.

Pozivamo Vas da postanete dio Smart City Summit-a 2022. i u Šibeniku upoznate inovativna rješenja, nove proizvode ili svoju mrežu potencijalnih suradnika kako biste generirali nove poslovne suradnje i saznali kako drugi gradovi postaju pametni i da primijenite strategije pametnih gradova.

Kao grad ili zajednica informirajte se o novim kretanjima na tržištu pametnih gradova, rješenjima i trendovima te razmijenite naučene lekcije i najbolje prakse s istomišljenicima ili institucijama javnog sektora. Nadalje, uvidom u strategiju pametnog grada osvještavamo najnovije trendove u pogledu evolucije pametnog grada, strateških pristupa, metoda provedbe projekata i uloge različitih dionika.

Na Smart City Summit-u očekuje vas kombinacija učenja, umrežavanja i razmjene iskustava.

Prvog dan će se održati rođendanski networking party pokrovitelja događanja, tvrtke Libusoft Cicom, te mnoga druga iznenađenja!

Više informacija o Smart City Summit-a u Šibeniku dostupno je na linku: https://www.bsbevents.com/general-9

Vidimo se u Šibeniku!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pročitaj više

[JAVNI POZIV] Za žene poduzetnice

Program EmpoWomen predstavlja svoj prvi javni poziv za žene poduzetnice koje vode deep tech start-upove u zemljama EU-a koje su trenutno manje zastupljene. EmpoWOMEN je